UNGDOMSBANDYN STARTAR V40 I ISHALLEN

Nu startar vi upp bandysäsongen 2020/2021 för ungdomar. Nytt för i år är att vi denna säsong kommer träna i ishallen!

För alla som i år är nybörjare, varför inte komma ner till ishallen söndag 11/10 kl 9:00 och testa Kul på is. Vi riktar oss främst till flickor och pojkar 4-7 år men alla är välkomna. Skridskor och hjälm tar ni med er, övrig utrustning finns att låna.

TRÄNINGSTIDER:

Kul på is söndagar 09.00-10.20 Ishallen
P9 onsdagar 17.20-18.20 Ishallen
P11 måndagar 16.10-17.10 Ishallen
P14 tisdagar 20.00-21.00 Kungsör (Elite Arena)
P14 fredagar 17.20-18.30 Ishallen

Varmt välkommen till en ny spännande säsong! Är även du nyfiken på att börja ? Hör gärna av dig. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

/KIS BANDY

DIV 2 - INNEBANDY: HEMMAPREMIÄREN UPPSKJUTEN !

Lördagens hemmapremiär i Div 2 Innebandyn för KIS A-lag är uppskjuten. Covid-19 har drabbat motståndarlaget Lindesberg så matchen kommer spelas vid ett senare tillfälle. 1:a seriematchen för KIS spelas nu borta mot Per Ols lördagen den 3/10.

DIV 7 - FOTBOLL: KIS SEGER ÖVER VIRSBO 4 - 1

KIS vann till slut hemmamatchen mot Virsbo med 4 -1. Efter en trevande 1:a halvlek kunde KIS ändå gå till paus med ledning 2-1. Efter bättre spel i 2:a halvlek kunde KIS till slut sätta två förlösande mål. Både Sala och Hed vann sina matcher så KIS ligger fortfarande 3:a i tabellen. Med 2 matcher kvar är det fortfarande bara 1 poäng upp till ledning.

Läs mer

INNEBANDY: A-LAGET GENREPADE MOT AVESTA 17 - 4 !

KIS träningsspelade på lördagen mot Avesta. Laget ser vasst ut inför Div-2 premiären. Seger med 17-4 ! hemma i KB-hallen inför begränsad publik. (50-pers). Premiär 26/9 hemma mot Lindesberg.

DIV 7 - FOTBOLL: SEGER MOT BARKARÖ

Lördagens hemmamatch mot Barkarö slutade med seger 3-0. Stabilt försvarsspel grundlade segern. Med 3 matcher kvar har KIS fortfarande bara 1 poäng upp till ledning i tabellen. Virsbo väntar i nästa omgång hemma på Zigenarbacken på lördag 19/9.

DIV 7 - FOTBOLL: 0-0 mot Gäddeholm. KIS nu 3:a i tabellen

Trots spelövertag och många chanser slutade KIS bortamatch mot Gäddeholm 0-0 i fredags kväll. KIS ligger nu 3:a i tabellen. Dock bara en poäng upp till 1:a-platsen. Kom gärna till Zigenarbacken och se nästa hemmamatch på lördag 12/9 mot Barkarö SK.

Ett härligt besked för KIS och Allmänheten

🔸 Ett viktigt steg för att rädda Krillan! 🔸

Idag har Köpings kommunstyrelses arbetsutskott föreslagit att kommunfullmäktige ska ompröva det tidigare beslutet att inte investera i en ny ispist på Krillan. Ett fantastiskt besked för oss alla som har arbetat hårt för att rädda Krillan och möjligheten till framtida vinteridrott i Köping!

Läs mer

Lyckat möte på "Krillan" igår!

Mycket lyckat möte på Krillan!

Närmare 100 personer besökte oss på Krillan i kväll, fördelat på två tillfällen, och redan under kvällen samlades ett stort antal kontaktuppgifter och löften om hjälp in. Fantastiskt!

Vi är väldigt glada över den konstruktiva anda och det engagemang som ni Köpingsbor visade, som ger oss energi och gör att vi känner en stor optimism inför framtiden! Detta ska vi lösa tillsammans!

Läs mer