KIS besegrade Sirius med 5-3.

I söndags fick vi vara med om en Manifestation gällande #Räddakrillan!
KIS P13 hade egentligen en bortamatch denna söndag men för att kunna vara med kontaktade de motståndarna, Sirius P13 för att hitta en lösning.
Sirius ställde helhjärtat upp och flyttade matchen till "Krillan". Stortstilat och det tackar tränarna, spelarna samt vi i KIS styrelse ödmjukt för!

Matchen då?
I söndags eftermiddag tog KIS P13 emot Sirius P13 på "Krillan". Första halvek startade i ett bra tempo då isen var riktigt bra. KIS hade några riktigt bra uppspel som resulterade i en ledning i halvtid med 3-0.
I andra halvlek startade Sirius i ett fantastiskt tempo och reducerade till 3-3 efter 10 minuter. Regnet kom och gjorde det svårt för båda lagen att passa bollen, men KIS krigade ner Sirius och kunde göra 2 mål till under matchens sista 5 minuter.
En riktigt skön krigarseger tycker tränarna.

Nu på söndag den 16/2 spelas den sista matchen för säsongen för P13 laget.