"Rädda Krillan" -Steg 2. Onsdag 27/5.

Köping - det dags att gå från ord till handling! - För hjältar att kliva fram! Nu kan vi göra skillnad för Krillans framtid!

KIS Bandy kallar alla Köpingsbor med viljan att rädda Krillan, idrottare, friluftsvänner, sympatisörer och medlemmar till ett möte - onsdag 27 maj kl 18.00 på Krillans bandyplan. Högtalaranläggning finns på plats och vi kommer att kunna hålla god distans till varandra.

I den vision som KIS Bandy har presenterat för våra politiker har vi visat hur Krillan med en ny ispist skulle kunna utvecklas och blomstra. Vi har också visat hur vi med hjälp av sponsorer och ideella krafter kan minska investeringskostnaden med flera miljoner. Både från allmänheten och politikerna har dessa planer mötts av intresse och uppmuntran, men det svar vi har fått är att vi behöver göra mer.

Vi samlas därför med målet att göra en ordentlig inventering av vilka krafter och resurser vi har att tillgå när vi kommer till skarpt läge. För att lyckas kommer vi att behöva hjälp - arbetskraft för båda enkla och mer avancerade uppgifter samt ekonomiskt stöd.

Onsdag 27 maj är alltså datumet - vi ses på Krillan! Ta med dina vänner som värnar om ungdomsidrotten, är praktiskt lagda, i bygg- och anläggningsbranchen, företagare, entusiaster, lokalpatrioter och framförallt alla som brinner för att rädda Krillan!

Hälsningar KIS Bandy