Vinst och storspelande målvakt!

Lagvinst och storspelande målvakt!

Matchen började med ett milt snöfall som sedan ökade och gjorde det svårspelat på "Krillan". Det tycktes dock inte hindra KIS som från första stund förde spelet. Redan efter ca 2 minuters spel gjorde KIS 1-0. Målskytt Anders Kvist och assist Dennis Svensson. Kort efter gjorde Filip Zarins 2-0. Assist, målvakten Johan Karlsson som storspelade den här matchen. Gustavsberg reducerade efter ca 9 minuter till 2-1. KIS fortsatte att föra spelet och ökade på sin ledning till 3-1 genom Dennis Svensson, assist David "Sömsta" Eriksson. Anders Kvist gjorde sitt andra mål i dagens match efter ca 20 minuters spel, 4-1 till KIS och assist här, Leo Wimo-Söderlund. Johan Karlsson fortsatte att hålla tätt och KIS kunde utöka sin ledning till 5-1 genom Jonathan Hirvelä, assist Filip Zarins. Gästerna tog en timeout efter detta mål och kunde kort därefter reducera till 5-2, på straff. De fick lite extra energi av timeouten och reducerade på nytt när det var ca 4 minuter kvar av halvleken till 5-3.

5-3 inför andra halvlek.

Snön fortsatte att falla och det blev snabbt massor av snö på isen. I andra halvlek fortsatte KIS att föra spelet, gästerna drabbades av flera utvisningar och det satt tre spelare utvisade samtidigt! Det förblev mållöst länge men båda lagen hade flera målchanser och Johan Karlsson gjorde flera avgörande räddningar! Halvlekens enda mål stod KIS för! Detta efter ca 68 minuters spel. Filip Zarins prickade in 6-3, assist Anders Kvist! Fler mål än så blev det inte och KIS vann med 6-3!