Förlust mot GT/76.

Tung förlust för KIS A-lag mot GT/76.

Idag var det dags att ta emot serietvåan GT/76 på "Krillan"! En match som började väldigt jämnt men där GT/76 tog ledningen efter ca 6 minuters spel, 0-1! Kort därefter replikerade KIS, 1-1 genom Leo Wimo-Söderlund, assist Filip Zarins. KIS tog över lite av matchen här och efter ca 17 minuters spel tog sig snabba Anders Kvist förbi försvaret och satte 2-1 till KIS. Assist Hampus Bergman. En bit in i matchen råkade en spelare i GT/76 ut för en otäck nackskada och hämtades av ambulans! Matchen ser efter denna händelse på nytt rätt jämn ut men KIS känns stabila. Dock kvitterar gästerna efter ca 39 minuters spel in i matchen, 2-2. KIS drabbas sedan av en utvisning men KIS kan ändå ta ledningen strax innan första halvlekens slut! 3-2 genom Joakim Falk, assist Leo Wimo-Söderlund.

3-2 inför andra halvlek.

Andra halvlek startade men tränaren Mikko Peri var inte nöjd med spelet, de leder men spelar inte bra. KIS spelar inte som ett lag och GT/76 tätar till det defensivt och spelar på kontringar. KIS tappar fokus när GT/76 kvitterar efter ca 65 minuters spel. 3-3 som såg ut som hög klubba men domaren dömde mål! KIS har svårt att hitta igen sitt fina spel och åker på en straff, där målvakten Johan Karlsson blir utvisad pga bentackling. GT/76 sätter straffen och KIS ligger under med 3-4! KIS lyckades inte göra flera mål och gästerna punkterade matchen genom att göra 3-5 på en hörna.