KIS Bandy
KIS Fotboll
KIDS på is

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

Senaste nytt

FÖRSTA SEGERN KOM FÖRRA HELGEN - KAN KIS UTMANA MOSSERUD ?

Första segern för säsongen kom förra helgen mot Katrineholm U. Med klara förstärkningar i laget blev spelet betydligt stabilare. Mikko Peri, Tobias "Nagget" Eriksson och Victor Elander tillförde mycket rutin och trygghet. Nu känns förutsättningarna betydligt bättre inför nästa hemmamatch. KOM OCH STÖD KIS mot Mosserud !

KIS FÖRSTÄRKER INFÖR VIKTIGA HEMMAMATCHEN !

Mikko Peri, Tobias "Nagget" Eriksson och Victor Elander gör årsdebut i KIS i hemmamatchen mot Katrineholm U på söndag. Mycket viktiga förstärkningar för ett KIS som är i starkt behov av att ta poäng. Med två poäng på kontot hittills blir matchen mot Katrineholm U extra viktig i kampen om placeringar.

KOM OCH STÖD KIS I VAD SOM KAN VARA KIS VIKTIGASTE MATCH PÅ FLERA ÅR !

ÅRETS KANSKE VIKTIGASTE MATCH !

Kom och stötta KIS !

HEMMAMATCH KIS-TRANÅS SÖNDAG 22/1

ÅTERINVIGNING AV KRILLAN LÖRDAG 17/12, KOM OCH FIRA !

Så är det äntligen dags ! Efter många krokiga väger ligger Krillan åter färdig med ny konstfryst is !

Vi firar tillsammans med kommunen och alla köpingsbor på lördag 17/12. Det blir en heldag med Afterbandy på Scheele som avslutning. Köp biljett på Scheele eller Falks Lantbruksmaskiner. Matchbiljett+mat 135:- eller Matchbiljett+mat 1 glas vin/öl 180:-

Program:

10-11  MAXI-KUL PÅ IS MED KIS. Skridsko/Bandykul för de yngsta

10-11  Pojkar 11: KIS-Katrineholm

12-14  Pojkar 16: KIS/Katrineholm - GT76

14:35  INVIGNINGSCEREMONI

15-17  Herrar Div 1: KIS-Åtvidabergs BK. Första hemmamatchen för säsongen.

17-18  Allmänhetens åkning

17-21  AFTERBANDY PÅ HOTEL SCHEELE !  Bandymingel. Mat från kl 18.

Med reservation för förändringar.

 

NU SPOLAS ISEN PÅ KRILLAN ! - ÅTERINVIGNING 17/12 !

P13 VANN AROS CUP !

KIS P13-lag fick revansch på norska Solberg och vann årets Aros Cup ! Efter vinst över Sandviken i semifinalen, 3-2, blev det en spännande final mot samma motståndare som förra året. Men i år kom revanschen ! Efter 2-2 i halvlek avgjorde KIS/Katrineholm till 4-2 i andra halvlek. Laget är ett kombinerat lag tillsammans med Katrineholm. Ett väldigt omtyckt och lyckat samarbete. Extra roligt att KIS:arna Arvid Lindholm och Emil Riihimäki gjorde två mål var !

Stort Grattis till hela laget. Grymt jobbat !!