Ännu ett nyförvärv i Innebandyn!

Efter ett års uppehåll gör Robin Karlsson comeback i gulsvart. Den här gången i en helt ny roll då han på grund av ryggproblem tvingats lägga klubban på hyllan och nu istället satsar på att ta en ledarroll.

"K", som Robin kort och gott kallas inom KIS-familjen har ingen jättetydlig arbetsbeskrivning utan kommer vara med och styra upp där det behövs. Lite i linje med hur vi jobbar överlag kan man väl kanske säga. Vi är övertygade om att detta kommer bli en riktigt viktig pusselbit till ledarstaben och hälsar Robin välkommen tillbaka till laget ?

 

Nyförvärv i Innebandyn!

KIS värvar vidare! Näst på tur att göra det utsökta valet att lira med oss i vinter är Niklas Blom som närmast kommer från en urstark säsong med IBF Västerås.

I Blom får vi inte bara en härlig kille till laget utan även en spelande back med otroliga kvaliteter i både offensiv och defensiv zon. Vi hälsar honom varmt välkommen till klubben!

 
 

Thomas Norman tillbaka i KIS!

Smäller man ens påsksmällare nuförtiden?
KIS bjuder iallafall på en ordentlig smäll såhär på skärtorsdagen, den som trodde att vi var klara förra helgen trodde fel.

Tompa är klar för en återkomst i KIS!!!

Förra vändan så smällde han in otroliga 89 poäng!

Slår han nya rekord nästa säsong?
Vem vet, vi är dock otroligt nöjda och glada att Norman är tillbaka!

Joakim Turunen senaste förvärvet!!

Vi bombar vidare med nyförvärv och näst ut en poängkung från division 1. Vi hälsar ingen mindre än Joakim Turunen välkommen tillbaka till Köpingsinnebandyn igen efter att han till vår stora förtjusning valt att signa för en säsong i KIS.

Att vi får en rysligt viktig pusselbit till vårt anfallsspel råder det knappast någon tvekan om och utöver det så hoppas vi att denna publikfavorit bidrar till att Köpingsborna börjar vallfärda till våra matcher i vinter.