KIS Innebandy - Örebro 11-8

Vinst hemma mot Örebro

Lördagens hemmamatch mot Örebro resulterade i en oerhört skön seger. Vi inledde matchen stabilt med ett effektivt omställningsspel och efter de 2 inledande perioderna har vi en ganska trygg ledning med 10-3. I den avslutande perioden har vi dock lite problem med Örebros offensiva spel och får svårt att hänga med i deras höga tempo. Med några snabba reduceringar lyckas Örebro också skapa nerv i matchen. Och halvvägs in i tredje perioden har de minskat avståndet till endast 3 mål. Men vi lyckas reda ut stormen och kan till slut gå segrande ur matchen med 11-8.

En oerhört skön seger, som också innebär att vår sköna segersvit nu är uppe i 5 raka segrar. Vi laddar nu om för en ny träningsvecka, för att förbereda oss på bästa sätt inför nästa helgs roliga derby mot Arboga. Den matchen spelas på bortaplan i Vasahallen med start 15:00.